Vrhunsko vrtno pohištvo ERBEliving ponuja vse, kar si lahko želite med preživljanjem prostega časa na vašem vrtu ali terasi. Kvaliteten les robinije je zaščiten z oljem in je izredno odporen na vremenske vplive, dolgo obstojen ter enostaven za vzdrževanje. Pohištvo ERBEliving vam bo zato lahko odlično služilo vrsto let.

Izdelki so s pozornostjo na detajle vrhunsko izdelani kot tudi oblikovani, saj s svojimi elegantnimi in sodobnimi linijami zadovoljijo tudi ergonomske vidike. Uporaba vrtnega pohištva ERBEliving je udobna, funkcionalna ter v užitek.

Izbrano vrtno pohištvo obsega jedilno serijo MARIS, klubsko serijo MALIBU ter dva ležalnika RIVIERA in MERLIN.

Vas skrbi, kako skrbeti za leseno vrtno pohištvo? Ne odpovejte se udobju lesa zaradi tega!

Naj vas ne prestraši misel o vzdrževanju lesenega vrtnega pohištva. Skrb, ki jo les potrebuje, je minimalna, glede na ugodje, ki nam ga nudi. Odpornost, vsestranska uporaba, toplina in dolga življenjska doba so ene od odlik lesa, ki se kot naravni material odlično obnese v različnih pogojih in okoljih.

Vrtno pohištvo iz robinije je zaščiteno z oljnim premazom. Idealno je pred sezono vrtno pohištvo dodatno naoljiti za dodatno zaščito pred vplivi, katerim bo izpostavljeno. Vseeno je priporočljivo, da vrtnega pohištva ne izpostavljamo dolgotrajnemu vplivu dežja, snegu in zmrzali. Na ta način krepko podaljšamo dobo uporabe. Kot vsak naraven, masiven les, tudi les robinije čez čas in uporabo malo spremeni barvo – rahlo posivi. To zahteva enostavno obdelavo lesa, kar pomeni nežno brušenje in oljenje.

vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving
Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest