Zunanji lesen ležalnik ERBEliving LINEA, ergonomsko oblikovan in nastavljiv, idealen za zunanjo uporabo

Eleganca, dizajn in kvaliteta so pri leažniku LINEA v popolnem ravnovesju. Sprostitev in udobje zagotavlja ergonomska oblika ter nastavljiv hrbtni naslon. 

Postavite ga na teraso, ob bazen, v domači spa ali na vrt. Z elegantnimi linijami se bo podal v vsako okolje zunaj ali znotraj vašega doma. Zaradi trpežnega lesa robinije je odporen na vremenske vplive in zunanje dejavnike. Kakovostna izdelava z ozirom na sodoben dizajn bo poskrbela, da bo ležalnik Linea služil svojemu namenu doma ali gostom v hotelih, wellness centrih, apartmajih in drugih javnih prostorih.

vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving

Vas skrbi, kako skrbeti za leseno vrtno pohištvo? Ne odpovejte se udobju lesa zaradi tega!

Naj vas ne prestraši misel o vzdrževanju lesenega vrtnega pohištva. Skrb, ki jo les potrebuje, je minimalna, glede na ugodje, ki nam ga nudi. Odpornost, vsestranska uporaba, toplina in dolga življenjska doba so ene od odlik lesa, ki se kot naravni material odlično obnese v različnih pogojih in okoljih.

Vrtno pohištvo iz robinije je zaščiteno z oljnim premazom. Idealno je pred sezono vrtno pohištvo dodatno naoljiti za dodatno zaščito pred vplivi, katerim bo izpostavljeno. Vseeno je priporočljivo, da vrtnega pohištva ne izpostavljamo dolgotrajnemu vplivu dežja, snegu in zmrzali. Na ta način krepko podaljšamo dobo uporabe. Kot vsak naraven, masiven les, tudi les robinije čez čas in uporabo malo spremeni barvo – rahlo posivi. To zahteva enostavno obdelavo lesa, kar pomeni nežno brušenje in oljenje.

vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving
Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest