Želite popolno udobje in razvajanje? Ponuja vam ga eleganten ležalnik RIVIERA, ki s svojo ergonomsko oblikovanostjo in funkcijami poskrbi za odlično sprostitev. Hrbtni naslon lahko nastavite v štiri različne pozicije, predel za noge pa v dve. Ležalnik lahko prilagodite vašemu telesu in počutju ter se resnično odklopite od stresnega vsakdanjika.

Postavite ga na teraso, ob bazen, v domači spa ali na vrt. Z elegantnimi linijami se bo podal v vsako okolje zunaj ali znotraj vašega doma. Zaradi trpežnega lesa robinije je odporen na vremenske vplive in zunanje dejavnike. Kakovostna izdelava z ozirom na sodoben dizajn bo poskrbela, da bo ležalnik Riviera služil svojemu namenu doma ali gostom v hotelih, wellness centrih, apartmajih in drugih javnih prostorih.

vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving
vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving
erbeliving ležalnik

Vas skrbi, kako skrbeti za leseno vrtno pohištvo? Ne odpovejte se udobju lesa zaradi tega!

Naj vas ne prestraši misel o vzdrževanju lesenega vrtnega pohištva. Skrb, ki jo les potrebuje, je minimalna, glede na ugodje, ki nam ga nudi. Odpornost, vsestranska uporaba, toplina in dolga življenjska doba so ene od odlik lesa, ki se kot naravni material odlično obnese v različnih pogojih in okoljih.

Vrtno pohištvo iz robinije je zaščiteno z oljnim premazom. Idealno je pred sezono vrtno pohištvo dodatno naoljiti za dodatno zaščito pred vplivi, katerim bo izpostavljeno. Vseeno je priporočljivo, da vrtnega pohištva ne izpostavljamo dolgotrajnemu vplivu dežja, snegu in zmrzali. Na ta način krepko podaljšamo dobo uporabe. Kot vsak naraven, masiven les, tudi les robinije čez čas in uporabo malo spremeni barvo – rahlo posivi. To zahteva enostavno obdelavo lesa, kar pomeni nežno brušenje in oljenje.

vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving
Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest