Preprosto in funkcionalno sta sinonima za ležalnik MERLIN. Čiste linije in sodoben dizajn ga odlično umestita v katerokoli okolje, ne glede na to ali gre za domač spa, teraso, vrt ali javne prostore kot so hoteli, wellness centri, apartmaji in podobne kapacitete. Ležalnik je zložljiv, kar prihrani prostor in omogoča enostavno shranjevanje, nastavljiv hrbtni naslon pa še dodatno poskrbi za sprostitev.

Za udobno razvajanje na ležalniku ni potrebnih dodatnih blazin, saj je ležalna površina iz prožne, prilagodljive tkanine. Kombinacija trpežnega lesa robinije in mrežastega materiala Batyline® se odlično obnese v vseh vremeskih razmerah, saj hitro sušeči materiali poskrbijo za takojšnjo uporabo po poletni nevihti, ki vas je presenetila med sončenjem.

Vas skrbi, kako skrbeti za leseno vrtno pohištvo? Ne odpovejte se udobju lesa zaradi tega!

Naj vas ne prestraši misel o vzdrževanju lesenega vrtnega pohištva. Skrb, ki jo les potrebuje, je minimalna, glede na ugodje, ki nam ga nudi. Odpornost, vsestranska uporaba, toplina in dolga življenjska doba so ene od odlik lesa, ki se kot naravni material odlično obnese v različnih pogojih in okoljih.

Vrtno pohištvo iz robinije je zaščiteno z oljnim premazom. Idealno je pred sezono vrtno pohištvo dodatno naoljiti za dodatno zaščito pred vplivi, katerim bo izpostavljeno. Vseeno je priporočljivo, da vrtnega pohištva ne izpostavljamo dolgotrajnemu vplivu dežja, snegu in zmrzali. Na ta način krepko podaljšamo dobo uporabe. Kot vsak naraven, masiven les, tudi les robinije čez čas in uporabo malo spremeni barvo – rahlo posivi. To zahteva enostavno obdelavo lesa, kar pomeni nežno brušenje in oljenje.

vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving
Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest