Vrtna jedilna garnitura MARIS

Moderno oblikovana jedilna garnitura Maris ponuja odlično rešitev za kvalitetno preživljanje prostega časa na prostem, druženje s prijatelji in prijetno obedovanje v krogu družine. Kolekcija združuje udobne jedilne stole, ki jih enostavno naložite enega na drugega ter veliko jedilno mizo. Izponjuje zahteve sodobnega načina bivanja, kljubuje zunanjim vplivom in odlično služi svojemu namenu.

Pohištvo je izdelano iz masivnega lesa robinije, ki se ponaša z veliko trdnostjo in trpežnostjo. Odlično se obnese v zunanjem okolju, saj je les zelo trajen in odporen na različne vremenske vplive.

Zaradi odlične kakovosti se garnitura odlično obnese tako na privatnih vrtovih in terasah kot tudi v restavracijah, hotelih in različnih javnih prostorih.

Vas skrbi, kako skrbeti za leseno vrtno pohištvo? Ne odpovejte se udobju lesa zaradi tega!

Naj vas ne prestraši misel o vzdrževanju lesenega vrtnega pohištva. Skrb, ki jo les potrebuje, je minimalna, glede na ugodje, ki nam ga nudi. Odpornost, vsestranska uporaba, toplina in dolga življenjska doba so ene od odlik lesa, ki se kot naravni material odlično obnese v različnih pogojih in okoljih.

Vrtno pohištvo iz robinije je zaščiteno z oljnim premazom. Idealno je pred sezono vrtno pohištvo dodatno naoljiti za dodatno zaščito pred vplivi, katerim bo izpostavljeno. Vseeno je priporočljivo, da vrtnega pohištva ne izpostavljamo dolgotrajnemu vplivu dežja, snegu in zmrzali. Na ta način krepko podaljšamo dobo uporabe. Kot vsak naraven, masiven les, tudi les robinije čez čas in uporabo malo spremeni barvo – rahlo posivi. To zahteva enostavno obdelavo lesa, kar pomeni nežno brušenje in oljenje.

vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving
Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest