Kolekcija klubskega vrtnega pohištva MALIBU vam daje proste roke pri sestavi vašega najljubšega prostora za preživljanje prostega časa. Glavni element serije je klubski fotelj, ki ga lahko nadgradite z rokonasloni. Če več foteljev sestavite skupaj, lahko dobite 2-, 3- ali celo 4-sed. Sestav zaključi klubska mizica, ki je prav tako oblikovana za sestavljanje v večje dimenzije. Za dodatno udobje pa poskrbijo blazine, s obstojno in neprepustno odstranljivo prevleko.

Pohištvo je izdelano iz masivnega lesa robinije, ki se ponaša z veliko trdnostjo in trpežnostjo. Odlično se obnese v zunanjem okolju, saj je les zelo trajen in odporen na različne vremenske vplive

erbeliving vrtno pohistvo
erbeliving vrtno pohistvo
erbeliving vrtno pohistvo

Vas skrbi, kako skrbeti za leseno vrtno pohištvo? Ne odpovejte se udobju lesa zaradi tega!

Naj vas ne prestraši misel o vzdrževanju lesenega vrtnega pohištva. Skrb, ki jo les potrebuje, je minimalna, glede na ugodje, ki nam ga nudi. Odpornost, vsestranska uporaba, toplina in dolga življenjska doba so ene od odlik lesa, ki se kot naravni material odlično obnese v različnih pogojih in okoljih.

Vrtno pohištvo iz robinije je zaščiteno z oljnim premazom. Idealno je pred sezono vrtno pohištvo dodatno naoljiti za dodatno zaščito pred vplivi, katerim bo izpostavljeno. Vseeno je priporočljivo, da vrtnega pohištva ne izpostavljamo dolgotrajnemu vplivu dežja, snegu in zmrzali. Na ta način krepko podaljšamo dobo uporabe. Kot vsak naraven, masiven les, tudi les robinije čez čas in uporabo malo spremeni barvo – rahlo posivi. To zahteva enostavno obdelavo lesa, kar pomeni nežno brušenje in oljenje.

vrtno pohistvo lezalnik erbe living erbeliving
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest