Keramični umivalniki

Keramične umivalnike ERBEliving odlikujejo vrhunska kakovost materiala in izdelave, dovršenost, udobna uporaba ter sodobne oblike in estetika. Vsi umivalniki so obogateni z nano premazom, t.i. CLEAN ACTIVE, ki nudi površini in materialu dodatno zaščito in omogoča enostavno čiščenje ter vzdrževanje keramike. Preprečuje tudi razvoj mikroorganizmov in bakterij na površini.

Sledenje trendom, ustvarjanje elegantnih oblik in brezčasnega videza je eno osnovnih vodil znamke ERBEliving, katero se jasno kaže na vseh področjih opreme za dom - to je še posebej pomembno pri kopalniški opremi, saj je običajno interier kopalnice izbran za kar nekaj let.

OLIVE

74 x 38 cm
Kopalnica ERBEliving umivalnik Olive

ZERO

premer 46 cm

MONA D

48x48 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik Mona

Serija ONE

Mešanica okroglih linij in posebnega koncepta oblike serije ONE, ki sledi zadnjim trendom,ustvari prijeten in eleganten ambient v kopalnici.

Okrogli in ovalni umivalniki so zadnji trenda v oblikovanju sanitarne keramike. Serija ponuja različne oblike in dimenzije umivalnikov, da lahko vsak ljubitelj organskih oblik najde popolnega zase - okrogli, ovalni ali kvadratni z zaobljenimi robovi. Boemsko šik umivalniki s tankimi robovi poskrbijo za prefinjenost. Serija ONE ponuja umivalnike z ali brez odprtine za armaturo in so primerni za večje kot manjše prostore.

46 x 46 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik One

46 x 42 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik One

Premer 42 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik One

Premer 42 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik OneKopalnica ERBEliving umivalnik One

67 x 42 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik One

67 x 42 cm

Serija MORE

“Manj je več”...

Serija MORE je minimalistično oblikovana in poudarja eleganco enostavnih oblik ter linij. Prav to dela serijo brezčasno in vedno v trendu. Odlično dopolni enostavno, minimalistično opremljeno kopalnico s prefinjenim in estetskim pridihom. Je odlična celota udobja uporabe s poudarkom na dizajnu.

Kopalnica ERBEliving umivalnik MoreKopalnica ERBEliving umivalnik More

Premer 42 ali 48 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik More

42x42 ali 48x48 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik More

65x42 cm

Serija PINTO

Sodobna klasika, ki diskretno ustvarja čist, eleganten ambient

Serija Pinto zaokroža vse, kar sodobna, enostavna kopalnica potrebuje - ravne linije, udobno in enostavno uporabo s pridihom dizajna in estetike. Serija zavzema več dimenzij ter oblik umivalnikov, ki so primerni za montažo na pohištvo ali steno. Ponuja enojni ali dvojni umivalnik z eno ali dvema armaturama. 

Kopalnica ERBEliving umivalnik Pinto

75 x 46,5 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik Pinto

100 x 46,5 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik Pinto

120 x 46,5 cm

Kopalnica ERBEliving umivalnik Pinto

150 x 46,5 cm

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest