Visayas

Kolekcija pohištva VISAYAS z elementi izraža raznolikost, enostavne in moderne linije ter brezčasen karakter. Izbira univerzalnih barv nudi skladnost z vašo ostalo opremo v kopalnici in vam daje proste roke pri kombiniranju z dodatki in dekorjem.

Zasnovano na temeljih sodobnega uporabnika, visokih standardov kvalitete in dovršenega dizajna je pohištvo znamke ERBEliving popolna izbira za funkcionalno in vizualno dovršeno kopalnico.

Linije kopalniškega pohištva ponujajo mnogo različic, s katerimi si lahko vsak posameznik kopalnico uredi prav po svojih željah in potrebah. Tako videz kot tudi različni elementi ponujajo velik razpon v opremi kopalnice.

Visoka kvaliteta izdelave, materialov in mehanizmov zagotavlja popolno ter dolgoročno uporabniško izkušnjo. Velika prednost je kombiniranje in sestavljanje elementov v kompozicijo, ki bo prilagojena vsakemu uporabniku.

(Kolekcija pohištva VISAYAS ponuja tudi možnost keramičnega umivalnika (CERAMIC) v kombinaciji s spodnjim pohištvenim elementom, zgornji in stranski elementi so enaki kot pri različici z umivalnikom iz umetne mase)

erbeliving erbe living kopalnica pohistvo
erbeliving erbe living kopalnica pohistvo
erbeliving erbe living kopalnica pohistvo
Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest